KvalitetSMD produktionen foregår efter en meget høj standard. Alle komponenter er forsynet med en label, der indeholder en stregkode.
I vores kvalitetsstyringssystem scannes denne label inden den bliver påsat maskinen. Systemet fortæller alle oplysninger om komponenten samt den feederplads, den skal monteres på.
Samtidig udfører den en kvittering, når hele kittet er monteret op på maskinen. Under den løbende produktion skannes nye ruller ved komponentskift for til stadighed at sikre, at der ikke sker fejlmontage. Når det første print er kørt igennem, tages det ud, og der bliver udført en visuel 100% kontrol af emnet, før der gives grønt lys for produktionen.

Så starter produktionen op, og inden printene kører ind i loddemaskinen, skal de forbi vores AOI inspektion.
Vores Vision system Vi- 3000 fra Vi Technology sammenligner ved hjælp af et flerkamerasystem om komponenterne er placeret rigtigt i forhold til testprogrammet, og skulle der være fejl, bliver fejlen logget i en database samtidig med at output conveyer placerer printet i touch up position. Her kan operatøren så rette de pågældende fejl og efterfølgende optimere linien, så disse fejl elimineres.

 

 

Til sidst sendes printene ind i loddeovnen, hvor de loddes efter den profil, der er udtaget for det specifikke print.

 

 

 

Efterfølgende er der igen en kontrol af printene. Dels for loddekvalitet og dels tages der et antal ud til en 100% inspektion før levering til kunden.

Digitale instrumenter
Indscanning af komponentruller

UDM10xx
Vi-3000 AOI vision system

UDM10xx
Printene sendes videre til lodning

UDM10xx
Alt udføre efter IPC A-610 KL3